Обов'язкове поле

Залиште свій відгук

На цій сторінці, ви можете переглянути відгуки людей, що вже попробували наші кондитерські вироби.

Ми будемо дуже раді, якщо ви приділите невелику частину свого часу щоб оцінити нашу роботу та якість виробів.

Ваші відгуки допоможуть нам зробити сервіс та продукцію більш якісними.

Також вони допоможуть відвідувачам сайту скласти об’єктивну картину про наші кулінарні вироби.

Більше відгуків ви можете переглянути на наші сторінці у ФБ: Тортея.

Відгуки

Добрый день!
Спасибо огромное за Ваши труды!))) Сказать, что я в восторге от шпинатно-мятного торта с лимонным курдом и малиновым джемом, это ни сказать ничего!!! Торт, шикарно оформленный живыми цветами, мой муж не верил пока не понюхал! Вкус, великолепный, все составляющие торта настолько гармоничны по вкусу,просто нет слов!!
Огромное спасибо за вашу привосходную работу!!!

Владислава
06.12.2018

Замовляли тортик раніше на art-prezent.com.ua а тепер в Тортеї. Задоволені. Все смачно і гарно. Видно що професіонали! Буду ще звертатись

Софійка
22.11.2018

дякую!
все гуд

Сашко
22.11.2018

Дякуємо за смачненький тортик.Краса неперевершена. Творчого Вам натхнення і багато клієнтів.

Леся
13.11.2018

хочу відмітити дуже хорошу роботу і неабияку професійність)
дуже круто підібрали дизайн, все сподобалось, всім рекомендую)

Мирослав
12.11.2018

Замовляю завжди тут кекси. Все завжди дуже смачно, красиво оформлено та приємні ціни! 😉

Марта
01.11.2018

Замовляла тортик на день народження дитини. Задоволена, тортик смачний і ніжний. Дякую.

Люба
24.10.2018

Дякую за втілення задумів. Торти були ну дуже смачненькі .

Вікторія
23.10.2018

Я дуже задоволена, що звернулась саме до вас. Всі побажання до оформлення тортика були виконані на найвищому рівні. Тортик не тільки естетичний ззовні і ідеально виконаний, а ще й дуууже смачний! Дякую вам дуже ❤️ P. S. Замовлення було неординарне, але ви не розгубились і зробили все чудово!

Соломія
22.10.2018

Тортик супер. Даже смачний. Дитина була у захваті від оформлення)

Анна
16.10.2018

Неймовірно красива робота справжнього професіонала) Дуже вдячна за таку смачну красоту. І всім раджу замовляти такі прекрасні витвори мистецтва – солодощі у кондитерській “Тортея”❤

Соломія
26.09.2018

Може це тільки мені так не повезло із тортом. Зробили на день раніше, ніж домовлялися. На смак так собі. Оформлення мінус. Кольори усі поміняли: золото на жовтий, бордовий на таракотовий, намисто на торті взагалі не так мало бути. Нічого зі мною не узгодили, робили ,як собі хотіли. Просила скинути фото готового торта, не скинули. Замовляли для мами на ювілей, дуже шкода було бачити мамин розчарований вигляд. Будьте пильними!

Зоряна
22.09.2018

Замовляла тортик на хрестини, бісквітні коржі з йогуртовою начинкою. Такої смакоти я ще ніколи не куштувала! Професійне і приємне спілкування, тортик зробили повністю як на фото, яке я скинула. Доставка була точно в призначений час. Дуже вдячна Вашій команді, що прикрасили наше свято!

Наталія
13.09.2018

Чудові кекси, крем просто казковий, ще й начинка! Дуже сподобалось. Гарно і швидко комунікували.

Наталя
13.09.2018

Дякую Тортея за такий смачний і дуже гарний торт😻
Він був ну дуже смачний😘
Тепер я ваш клієнт назавжди❤️
Багато Вам клієнтів ви це заслуговуєте!)

Христина
13.09.2018

Чудовий тортик! Син в захваті😀

Марта
29.08.2018

Дуже дякую за чудові кап-кейки ! І смачні і гарні! А основне швидко і якісно!!!

Наталя
22.08.2018

Капкейки такі смані що відірватися не можна! Видно що вклали душу свою в ті маленькі смачні кексики. Дякую за смачні моменти!

Настя
12.08.2018

Капкейки надзвичайно смачні і прикрашені саме так, як було домовлено. Всі залишилися задоволеними! Дуже дякую!!!

Анна
10.08.2018

Щиро дякуємо вам за весільний тортик)))))
Надзвичайно смачний і гарний))))…виконали всі побажання нареченої, і ще й до того заспокоювали перед весіллям))))
Ще раз дякуємо вам)))
Чекаємо наступної події щоб до вас звернутись))
Ви дійсно професіонали своєї справи)))

Оксана
10.08.2018

Дуже було смачно , задоволений, рекомендую!!!)))

Микола
03.08.2018

ми у вас замовляли 2 рази, та були вражені з якою любовю та старанням вони вироблені😍
РЕКОМЕНДУЮ !!!

Надія
31.07.2018

ваші торти це нереально смачні шедеври😍

Надія
31.07.2018

Ну як завжди молодці!!!Така подія як дівич вечір не може залишитися без такого солодкого сюрпризу під кінець святкування!!!І ви з цим впоралися!Оксаночка,дякую за такий пречудовий тортик,наречена була взахваті,а який смачний,просто пальчики оближеш.
Все зробили так як я хотіла,навіть кращий!!!

Анна
23.07.2018

Дякую за торт!Дитина була в захваті від дизайну🤩
А смак неперевершений……надзвичайно легкий і смачний!!!

Віта
22.07.2018

Дуже смачні тірамісу і панакотта! Доставка і обслуговування на найвищому рівні! Дуже дякую! Буду замовляти ще!)

Вікторія
16.07.2018

Ми шалено вдячні кондитерській Тортея, а особливо Оксаночці, яка втілила в життя усі наші забаганки у дизайні МеГа Крутого тортика, для нашого BabyBoss на 1 рочок його керівництва Світом)))
Тортик не лише був приголомшливий ззовні, він також був надзвичайно смачнющий у середині… Усі підлеглі BabyBossa облизували пальчики і тарілки, настільки було смачно!!!
І ще нам дуже сподобався сервіс обслуговування, все настільки грамотно продумано, молодці, так тримати!!! Тортик нам доставили у брендованій упаковці, а саме головне Вчасно та Непошкоджено!!!!!!
Усім рекомендую кондитерську Тортея, та її особливу Фею у випічці Оксану Весну!!!!!

Оксана
12.07.2018

Привіт всім!!!!
Замовляю в «Тортеї» 6-ий тортик,мене надзвичайно приємно здивували обслуговуванням,(Роман,Оксанка)дуже привітні,гарно відносяться до клієнтів.Тортики завжди пекли вчасно,з гарним оформленням,ну і звичайно просто смакотющі!!!хочу побажати гарних вам клієнтів,лояльних ,ростіть і ще більше покращуйтеся!!!Успіхів…
І знову вас буде чекати замовлення на тортик,так що готуйтеся!!!!!;)

Анна
30.06.2018

Замовляли тортик на хрестини синочка, фото знайшли в інтернеті.Дівчата відтворили повнітю.Дуже красивий, а головне смачний.Крем бомба(персиковий).Гості в захваті.Дякую!

Мар'яна
30.06.2018

Замовляли торт для сина на 3 роки. Дуже гарний, діти не могли дочекатись, коли його нарешті розріжуть)) Смачний, не сухий, замовлення виконано вчасно і точно (потрібен був саме торт у формі блискавки Маквіна). Дякуємо “Тортеї” за чудово виконану роботу.

Юлія
28.06.2018

Замовляла у вас уже вдруге тортик на фотосесію для діток. Перший раз замовляла торт Тірамісу, макаруни і тістечка (на день нородження). Дуже, дуже було смачно і гарно оформлено (так як я хотіла). Другий тортик теж був дуже смачний, правда після фотосесії діти його трохи потрощили, бо їм дозволяли робити з ним все, що вони хотіли. Але навіть потрощений тортик ми забрали додому. Тепер завжди буду у вас замовляти тортики. Ще смачніших ніж у вас тортиків я не їла. Дякую за смакоту!!!

Олександра
24.06.2018

Шикарний торт)дуже гарний та смачний)

Олена
19.06.2018

Замовляли капкейки – просто божественні!! Дуже задоволені! Мега вдячні, що за дуууже короткий термін зробили все, що хотілось!

Іра
14.06.2018

Всі побажання щодо оформлення виконані на 1000%, буду відверта навіть перевершили очікування. Смак просто бомбезний! Вчасна доставка! Дякую, Ви зробили наше свято незабутнім.

Наталія
11.06.2018

Огромное спасибо!!! Нам все понравилось, с момента заказа до момента получения! Мы с другого города приезжали во Львов на праздник! Быстро и легко нашли этот сайт! Оксана, девочка, которая принимала у нас заказ, очень приветливая и доступно ответила на все интересующие нас вопросы! Рекомендую!!!!

Анжелика
31.05.2018

Замовляла торт на 1 рочок донечці. Торт зробили точнісінько такий, як на фото, яке я вибрала в інтернеті. Крім того торт був дуууже смачний! 🙂 Дякую Тортеї за чудову роботу!

Marta
28.05.2018

Дуже задоволена сервісом. Всі побажання щодо оформлення капкейків виконані на 100%. Також є можливість замовити доставку додому, причому вам доставлять солодощі у вказаний час. А ще, що дуже важливо, капкейки надзвичайно смачні. Дякую ТОРТЕЯ за вашу роботу і обов’язково радитиму скористатися вашими послугами друзям та рідним.

Галина
26.05.2018

Неймовірно красиво та смачно! Уже не вперше замовляємо тортики на особливі події і завжди залишаємось задоволені) Дякуємо 🤗

Соломія
21.05.2018

Замовив тортик на день народження для подруги. Іменинниці і усім гостям дуже сподобався торт. Всі були в захваті від зовнішнього оздоблення (дуже оригінально), і неперевершений смак теж не викликав сумніву у майстерності кондитора. Дякую “ТОРТЕЯ” за гарне свято і настрій. Всім раджу, звертайтеся – не пошкодуєте👍😊

Макс
14.05.2018

Дуже дякую! Капкейки дуже смачні і гарні не тільки ззовні, але і в середині.Ви дійсно майстри своєї справи. Величезне дякую!

Вероніка
13.05.2018

Замовляла тортик для лікуючого лікаря в відповідній тематиці.
Дуже задоволена! Все вчасно!
Дуже красиво вийшло і головне смачно) замовлятиму ще:)

Ірина
09.05.2018

Чоловікові тортик дуже сподобався! Свіженький, смачний і дуже красиво оформлений! Рекомендую Тортею всім!)

Катерина
20.04.2018

Надзвичайно задоволена тортиком, рівно, як і всі гості 🙂 Однозначно рекомендую Вас!)

Катерина
20.04.2018

Торт був надзвичайно смачним,гарним,зі смаком зроблений.Відчутно старанно вкладені зусилля.Підмічено все до дрібниць.Враховані всі побажання.Заказую вже не вперше ;)і надіюсь на подальше створення Вашими руками мої побажання)дякую!

Марта
17.04.2018

Замовляла Тортик,все чудово,дуже смачний,бісквіт м’який,а оформлення ЧУДОВЕ.Зроблено все якісно і швидко.

Іванка
15.04.2018

Доброго дня. Замовляли торт для тата, тортик получився надзвичайно смачний. Щиро дякуєм за Вашу чудову працю!!!

Тетяна
15.04.2018

Дуже дякуємо за тортик. З ним наше свято вдалося.:)

Оля
03.04.2018

Доброго дня)))
Щиро дякую кондитерській Тортея 🍰 за смачний і оригінальний тортик)))…він був надзвичайно смачний і професійно зроблений))

Оксана
26.03.2018

Замовляв тортик дівчині на день народження. Тортик виявився неймовірно смачним та легким, а його оформлення вразило своєю вишуканістю та ніжністю. Доставили вчасно. Дякую всій команді Тортея за чудову роботу і незабутні емоції!
Від себе додам, що було б зручніше якби у Вас була можливість замовляти торти з меншою вагою. Дякую.

Вадим
22.03.2018

Ось такий красень додав нам святкового настрою на телеканалі НТА. Стриманий і лаконічний, як ми і просили. Всі наші побажання врахували. Дякуємо, що вгодили😌

Наталя
08.03.2018

Дуже дякую за надзвичайно смачний тортик!! Кондитер Оксана змогла втілити все задумане в реальність 😊 Дитина задоволена і дорослі зацінили!!

Галя
02.03.2018

Замовляла капкейки на день народження синочка,у стилі “Тачки”.Капкейки були дуже смачні,а вигляд— просто бомбезний,син був у захваті від їстівних машинок.Дякую за гарну і смачну роботу😉

Тетяна
01.03.2018

Замовляла торт своїй донечці,згідно власного дизайну.Оформили так як я хотіла? Торт смачний і свіжий.Всім дуже сподобався))Дякую)))

Ольга
27.02.2018

ДУЖЕ ВДЯЧНА ЗА ЧУДОВИЙ ТА СМАЧНЮЮЩИЙ ТОРТ!!!!!! Маквін вийшов неймовірний!!!!!! І дууууже смачний!!! успіхів та натхення Вам у Вашій роботі!!!!! ДЯКУЮ!!!!!!!

Інна
23.02.2018

Дуже вам дякуємо за смачний торт!

Вікторія
25.01.2018

Замовляла торт на день народження синочка 5р.Врахували всі мої побажання,молодці,всім торт сподобався

Мар'яна
30.12.2017

Неймовірно вдячна за тортик!!надзвичайно смачний! Тане в роті,як хмаринка))супер дизайн,точно такий,як хотіла! Всім дуже задоволена! Раджу Тортею кожному.)

Валерія
04.12.2017

Дякуємо від всіх гостей за смачненьке частування. Торт для нашої маленької іменинниці получився саме таким як хотіли. Особливо порадувало оформлення – воно точнісінько як ми і хотіли.
Ви однозначно отримали постійних клієнтів

Оленка
28.09.2017

Доброго дня)
Кондитер Оксана – бомбезний майстер. Торт просто незрівняний. Смак божествений. Гості милувались красою торта, а згодом не могли відійди від ейфорії смаку) Всі в один голос хвалили торт, бо він був не приторний і незабиті коржі, крем настільки ніжний був як хмаринка)))))
Дякую, що зробили наше весілля довершеним і таким райським )))))
Рекомендую …… Чуйні і дослуховуєтесь до побажань і творите диво)
Дякуємо)

Уляна
04.09.2017

Щиро вдячні за смачний тортик та капкейки до нього. З розумінням поставились до всіх наших побажань та вчасно доставили. Велике дякую

Ірина
30.08.2017

Дякую за дуже красиві і смачні капкейти та за незабутні враження;)

Роман
16.07.2017

Дуже вдячна за такі гарні та смачнющі капкейки!*))

Мері
07.05.2017

Чудова задумка! дуже зручно робити замовлення!

Юлія
23.03.2017

Що хотілось би сказати, дякую дякую і ще раз дякую.
Нам потрібен був торт на розписку але ми не знали чого хочемо. Тут нам запропонували як можна оформити торт і допомогли вибрати начинку. Торт вийшов ну дуже смачним та красивим (навіть розрізати було жаль).
Ще раз дякуємо)

Богданна та Юра
10.03.2017

Торти були неперевершені як на вигляд так і на смак))) нам дуже сподобаись

Роксолана
03.03.2017

Дуже професійно і дуже смачно! А пепа взагалі як жива вийшла)))

Софія
22.02.2017